DADES PERSONALS

La meva foto
Som l'associació de Santa Perpètua de Mogoda creada l'any 2008 i formada per aficionats a la fotografia i al video digital. Ens trobareu tots els dimarts al Centre Cívic el Vapor (Enric Granados s/n, Santa Perpètua de Mogoda) de 20 a 21h. Associació pertanyent a la Federació Catalana de Fotografia amb el núm. 92.

dimarts, 20 de juliol del 2010

II Nit del vídeo perpetuenc

Enguany tindrà lloc la segona edició de la "Nit del video perpetuenc", aquest cop organitzat conjuntament per AFOVISP i el Cineclub "Cisco Mosenya".
L'esdeveniment se celebrarà el dia 4 de Setembre de 2010 a les 22h al Cinema del Centre Parroquial.
L'acte, com l'any passat, serà una pantalla oberta als realitzadors i realitzadores perpetuencs, que podràn projectar i estrenar els seus projectes audiovisuals en qualsevol modalitat: curtmetratges de ficció, reportatges, videoclips, videoart, experimental i qualsevol format audiovisual.
La "II Nit del Video Perpetuenc" pretèn ser el punt de trobada de tots els realitzadors i realitzadores perpetuencs, els quals podran presentar públicament els seus projectes i fer una breu explicació prèvia a la projecció, així com un petit debat posterior on tots els assistents hi poden intervenir. Pretèn ser un estímul a la creativitat, la difusió i la millora de qualsevol projecte audiovisual realitzat a la vila.
Tant si teniu un reportatge de video personal, com un curtmetratge de ficció, com qualsevol projecte audiovisual, podeu estrenar-lo o exhibir-lo a la "II Nit del Video Perpetuenc".
Els projectes han de tenir una durada màxima de quinze minuts i s'adreçaran en format DVD al Centre Cívic El Vapor abans del dia 29 de Juliol. Una comissió organitzadora composta per membres d'AFOVISP i del Cineclub "Cisco Mosenya", en farà la selecció i l'ordre de projecció, amb la voluntat de poder projectar el màxim de projectes fets per realitzadors i realitzadores perpetuencs.
Si voleu participar, contacteu amb nosaltres.
Animeu-vos, esperem els vostres projectes!

2 comentaris:

  1. Hola compañeros de Afovisp. Joan, te he enviado el enlace al e-mail de Afovisp, aunque he pensado que mejor lo dejo también por estos lares por si alguien quiere echarle una ojeada... Nos vemos este jueves en el inicio del curso "fotográfico"...

    Un saludo
    Fran, Socio nº7

    http://picasaweb.google.com/CrossBernat/CONCIERTODEDIEGOMARTIN#slideshow/5513026746530074866

    ResponElimina