DADES PERSONALS

La meva foto
Som l'associació de Santa Perpètua de Mogoda creada l'any 2008 i formada per aficionats a la fotografia i al video digital. Ens trobareu tots els dimarts al Centre Cívic el Vapor (Enric Granados s/n, Santa Perpètua de Mogoda) de 20 a 21h. Associació pertanyent a la Federació Catalana de Fotografia amb el núm. 92.

diumenge, 10 de gener del 2010

Inauguració exposició fotografies Eva Llamas

Us convidem a la inauguració de l'exposició de fotografies d'Eva Llamas, amb el títol: “Enfocant amazings i superbes”, que tindrà lloc el proper divendres 15 de gener a les 20h al Centre Cívic el Vapor.
Durant la inauguració tindrà lloc una xerrada de l'autora, una artista multidisciplinar, fotògrafa i pintora, i s'oferirà un refrigeri als assistents.
Per més informació sobre l'autora, visiteu:
http://www.myspace.com/evallamas

L'exposició es podrà visitar fins el 12 de febrer al passadís del centre cívic el Vapor.

Esperem veure-us-hi!!!
Aquí podeu veure les fotos de la inauguració

1 comentari:

  1. Hola peña, el compañero Fer, se vende un material fotogáfico, por compra de un equipo nuevo digital, para los más melomanos de la fotografia, os dejo un enlace en donde podeis ver el material y en breve, a petición mia, una descripción de dicho material.

    SE VENDE MATERIAL FOTOGRÁFICO


    Para cualquier consulta, ya que dispone de más material, que aun no lo ha inventariado, ni fotografiado por falta de tiempo, mejor llamarlo al movil o por email que sale en el enlace que os paso. Un saludo y nos vemos el treinta en la salida nocturna...

    ResponElimina