DADES PERSONALS

La meva foto
Som l'associació de Santa Perpètua de Mogoda creada l'any 2008 i formada per aficionats a la fotografia i al video digital. Ens trobareu tots els dimarts al Centre Cívic el Vapor (Enric Granados s/n, Santa Perpètua de Mogoda) de 20 a 21h. Associació pertanyent a la Federació Catalana de Fotografia amb el núm. 92.

divendres, 25 de febrer del 2011

Lliurament de premis i inauguració del XIV Concurs de fotografia Festa Major d'Hivern 2011


El proper dijous 3 de març tindrà lloc el lliurament de premis i la inauguració del 'exposició, a les 19:30h a l'Espai 2 de la Biblioteca Josep Jardí de Santa Perpètua de Mogoda.


Us convidem a participar-hi.

Les deliberacions del jurat van tenir lloc el passat dissabte 19 de febrer, en un acte obert al públic a l'Espai 3 de la Biblioteca Josep Jardí. El jurat estava format per Txema Lacunza, guanyador de l'any passat, Joan Serrano, vicepresident de la Federació Catalana de Fotografia, i Txema Gerardo, professor de fotografia de l'Espai de les Arts.
Les fotos que van prendre part al concurs van ser 107, de 58 autors diferents: 22 dels quals de Santa Perpètua i 36 de fora del municipi. Cal destacar la presència de 23 autors nous d'aquest any. El tema A de Santa Perpètua tenia un total de 47 fotos, i el tema B, lliure, 60.
El veredicte es va desenvolupar amb total normalitat i bastanta rapidesa, i el jurat va destacar la qualitat general de les obres presentades. El jurat ha concedit els 8 premis, 4 de cada categoria, així com 8 mencions honorífiques.
Des d'AFOVISP valorem molt positivament el desenvolupament d'aquest veredicte, agraïm als autors locals i de fora de la vila la seva participació, i volem felicitar-los, tant si han guanyat com si no, i els animem a participar en successives edicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada